Opravičilo zaradi zamude izdanih računov

T-2 se svojim naročnikom opravičuje zaradi zamude računov, izdanih za mesec marec. Do zamude je prišlo zaradi tehnične napake podizvajalca pri oddaji pošiljk, zato so te do naslovnikov prišle z zamudo.

 

V izogib tovrstnim nevšečnostim, našim naročnikom priporočamo uporabo storitve eRačun, kjer obvestila o računu prihajajo redno, najkasneje do 5. v mesecu. Tako je bilo tudi tokrat.

V T-2 se še enkrat iskreno opravičujemo za vse morebitne nevšečnosti in se zahvaljujemo za vaše razumevanje.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?