Optimalna izbira - ORANŽNI OPTIMUM

Iščete vam najbolj primeren splet telekomunikacijskih storitev? Ne spreglejte Oranžnega optimuma. Hiter internet, več kot 170 TV programov in telefonija po vaši meri. Oranžni optimum že za 19,99 EUR na mesec. Paket je namenjen družinam in posameznikom, za vsakodnevno brskanje po spletu ter prijetne večere ob odličnem naboru TV vsebin. Vključuje tudi mobilno naročnino s 1.000 minut/MMS ali SMS in kar 1 GB podatkovnega prenosa za takrat, ko bi spremljali TV, pa niste doma ali pa bi le govorili po telefonu z najbližjimi.

Paket je namenjen tako novim kot obstoječim naročnikom. Na optiki ponuja internet hitrosti do 100/10 Mbit/s. Tudi na VDSL je zmogljivost visoka - do 20/2 Mbit/s.

Vključena je programska shema L, kar pomeni izbiro preko 170 TV programov v standardni in visoki resoluciji. Naročnikom je omogočen dostop do tv2go in kar 10 GB prostora za shranjevanje vsebin v portalu Horizont ali za uporabo prostora za snemalnik.

Oranžni optimum vključuje tako stacionarno kot tudi mobilno telefonijo. Vključen je paket Brezčasni Midi s 1.000 minutami pogovorov v vsa slovenska omrežja, 1.000 SMS ali MMS sporočili in kar 1 GB podatkovnega prenosa. Stacionarna telefonija pa ima neomejeno brezplačne klice znotraj T-2 omrežja. Paket lahko nadgradite z izbiro mobilnega paketa po vaši meri.

Paket je na voljo po akcijski ceni ob dve letni vezavi prvo leto že za 19,99 EUR na mesec (redna cena 49,99 EUR).

Več o paketu na: https://www.t-2.net/paketi/oranzni-optimum

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?