19 Sep 2011

Osvežena in ugodnejša programska shema L

S 1. oktobrom bo pričela veljati nova programska shema. Spremembe bodo najbolj opazne v programskem paketu L, saj bo ta imel odslej nekaj novih programov, poslovili pa se bomo od nekaterih, manj gledanih programov. V sklopu 160 programov bo na voljo nekaj za še tako zahteven okus. Torej izbira po vaših željah! In kar je najpomembnejše – odslej za 1 EUR cenejša naročnina – L programska shema s  160 programi že za 8,00 EUR (z DDV). Za tri dodatne programe se je povečal tudi osnovni S paket, v M paketu pa je prišlo le do manjših sprememb pri manj gledanih programih, dodali pa smo nekaj privlačnih novosti.

 

Programe smo tudi smiselno uredili v programske sklope, tako bo brskanje po programih še enostavnejše, tisti pa, ki imate programe že nastavljene v osebnem profilu, pa sprememb vrstnega reda programov ne boste opazili, saj vaše nastavitve ostajajo nespremenjene.

 

Spremenili bomo tudi ponudbo dodatnih plačljivih paketov, kjer poleg programov POP NON STOP prihajajo še prenovljeni HBO on Demand, izpopolnjeni HD paket ter programski paket Yugo, ki prinaša 58 dodatnih programov z območja bivše Jugoslavije.

Več na progamskih shemah

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam