11 Mar 2010

Paketi T4

Razširili smo ponudbo Brezčasnih paketov, ki so vas navduševali do sedaj, in jih spremenili v nove, še izboljšane. Obstoječo ponudbo nekdanjih Brezčasnih paketov lahko najdete pod imenom T3, dodajamo pa jim nove, nadgrajene pakete T4.


S paketi T4 lahko odslej kot prvi v Sloveniji po nepremagljivi ceni že od 33€ na mesec uporabljate internet, televizijo (storitve IP TV z 10 GB prostora za osebni snemalnik PVR), fiksno in mobilno telefonijo v enem. Uživate pa lahko tudi v dodatnih prednostih.

 

Zgolj pri T-2 lahko uporabljate fiksno-mobilno konvergenco, ki omogoča, da po enaki, izjemno ugodni ceni, kličete bodisi s fiksnega bodisi z mobilnega omrežja!

 

Na voljo pa vam je tudi multimedijska konvergenca, kjer lahko fotografije, posnete preko svojega mobilnega telefona, s pomočjo brezplačne storitve Moj avditorij, urejate in pregledujete preko televizije.

 

Pakete si lahko po želji tudi nadgradite z dodatnimi programskimi paketi M ali L in si tako v okviru šestih paketov T4 (T4 VDSL, T4 Optika 10/10, T4 Optika 100/10, T4 Optika 20/20, T4 Optika 50/50, T4 Optika 100/100) resnično lahko ustvarite tistega, ki vam je pisan na kožo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam