Peščeni vrhunec teniške sezone v 4K ločljivosti

Označen bo kot Eurosport 4K, gledali pa ga bodo lahko v Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji in Španiji, v Sloveniji pa ga bo možno gledati preko omrežja T-2. Spremljanje bo omogočeno uporabnikom s 4K TV vmesnikom Amino Kamai 7 v vseh programskih shemah. Naročniki lahko katerikoli obstoječi vmesnik brezplačno zamenjate za 4K vmesnik v poslovalnicah.

Lahko peščeni kralj Rafa osvoji še 11. naslov in obrani mesto številke 1 na svetu? Katera bo najboljša pri ženskah? Oglejte si vse dvoboje Roland Garrosa z osrednjega igrišča v živo premierno na Eurosport 4K, samo na T-2!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?