Pismo direktorja družbe T-2 naročnikom storitev

Spoštovane uporabnice, cenjeni uporabniki storitev T-2! V četrtek, 14. januarja, je sodišče uradno potrdilo začetek postopka prisilne poravnave za naše podjetje. Naj takoj na začetku poudarim, da to ne pomeni nikakršnih sprememb za uporabnike naših storitev, saj bo družba T-2 - tako kot do sedaj - tudi v prihodnje nemoteno zagotavljala naročene storitve.

 

T-2 je s skoraj 100.000 naročniki drugi največji slovenski ponudnik fiksnih telekomunikacijskih storitev. Naš cilj je uporabnikom omogočiti izbiro in ponuditi najkakovostnejše storitve po konkurenčnih cenah. Tudi zato se je družba T-2 pred leti odločila za izgradnjo lastnega optičnega omrežja, ki bo zagotavljalo visoke prenosne hitrosti in omogočalo uporabo sodobnih multimedijskih storitev. Zastavljena rast je bila hitra in obsežna. Zaostreni pogoji na finančnih trgih so nam onemogočili denarne tokove, ki jih takšna rast zahteva. Sami tako ne zmoremo več te rasti. Dodaten udarec so nam zadale nekonkurenčne razmere na telekomunikacijskem trgu, še posebej nerešena razmerja do nacionalnega operaterja, ki je nazadnje sprožil celo postopke za pričetek stečaja naše družbe. Ta je bil z uvedbo prisilne poravnave zaustavljen.

V vodstvu družbe T-2 trdno verjamemo v uspešnost postopka prisilne poravnave, ki bo s sanacijo preteklih dolgov, družbi pomagal okrepiti temelje in ji omogočil izpeljavo začrtanih projektov. Naš razvoj bomo nadaljevali predvsem v smeri širjenja lastnega optičnega omrežja, dodatni pokritosti z UMTS signalom in uvajanju novih storitev.

V naslednjih dneh, morda celo mesecih, čaka družbo T-2 obdobje napornih pogajanj z upniki, s katerimi se moramo dogovoriti o načinu in obdobju poravnave. Zelo verjetno je, da se bo spremenila tudi lastniška struktura družbe T-2, morda celo z vstopom novega partnerja v družbo. Ves ta čas, pa vam zaposleni v družbi T-2 zagotavljamo, da bomo delali po svojih najboljših močeh, v dobro vas in podjetja. Vi tega obdobja in omenjenih sprememb kot naši naročniki ne boste občutili.

Še več, nadaljevali bomo z razvojem storitev in širitvijo ponudbe. Prav na tem področju je bilo v lanskem letu veliko narejenega. Naj povzamem le nekatere velike uspehe preteklega leta. V začetku leta smo uvedli pakete T4. Z njimi smo vam pod ugodnejšimi pogoji ponudili konvergenco vseh štirih storitev pri enem ponudniku, na enem računu. Vaš odziv je bil nad pričakovanji. V mesecu maju smo kot prvi v Sloveniji ponudili našim gledalcem prenos 3D TV programov. Pred časom, morda. A ne prvič. Prav to je tisto, na kar smo ponosni in ostaja naš cilj. Razvijati tehnologije prihodnosti. Konec leta smo za vas znova ustavili čas. Dodatna ponudba časovnih funkcij predstavlja nov način gledanja televizije. Če še niste preizkusili, storite to nocoj in sami odločite, kdaj se začne vaša najljubša oddaja.

T-2 ostaja eden glavnih nosilcev razvoja digitalnih tehnologij v Sloveniji. Kot uporabnik naših storitev, ste se o tem tudi sami prepričali. Dovolite mi, da vas za konec le pozovem, da tudi v prihodnje podprete naš razvoj. Kajti naše poslanstvo, je vaše zadovoljstvo!

 

 

 

mag. Uroš Rožič, direktor T-2
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?