Postani del prodajne ekipe v klicnem centru T-2

Iščeš nove izzive, znanja in delovno okolje, v katerem se boš počutil sproščeno, motivirano in boš lahko nadgrajeval svoje delovne izkušnje? V našem podjetju boš lahko strankam ponudil najboljše rešitve za njihov dom in prejel plačilo primerno tvojemu trudu.

V svojo ekipo vabimo komunikativne študentke in študente, ki imajo voljo do dela in veliko mero samoiniciativnosti.

Kot prodajalci boste lahko razvijali odličnost svojih komunikacijskih veščin. Razvili večjo samozavest in pridobili veliko znanja o pospeševanju prodaje, saj se srečujemo s široko paleto najrazličnejših pričakovanj strank, ki jim z veseljem ugodimo. Izobrazili se boste o vsem, kar je pomembno pri osebnem pristopu do drugih, kar vam bo zagotovo v pomoč  v vašem vsakodnevnem življenju. Seveda pa je delo v prodaji odlična odskočna deska za oblikovanje poklicne poti znotraj našega podjetja.

Delo poteka med 11. in 19. uro zvečer, vikendi in prazniki so seveda prosti. Ker vemo, da ste študentje polni obveznosti, je delovnik prilagodljiv vašim potrebam.

Če se najdeš v zgornjem opisu in si pripravljen na novo, pozitivno in nepozabno izkušnjo, se prijavi na naslov prosnje@t-2.net in v zadevo napiši »Prodaja«.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?