Postani T-2 svetovalec na našem novem prodajnem mestu

 

Te veseli delo z ljudmi? Imaš izkušnje s področja svetovanja in prodaje? Te zanima svet telekomunikacij? Iščeš nove izzive in te ne moti izmensko delo?

Če si na zgornja vprašanja odgovoril pritrdilno, te vabimo, da se nam oglasiš. Iščemo namreč T-2 svetovalce (zaposlitev ali študentsko delo) na naših novih prodajnih mestih po Sloveniji (trenutno v Celju, Velenju, Mariboru, Murski Soboti in Slovenski Bistrici).

Ponujamo dinamično delo, možnost dobrega zaslužka, napredovanja in karierne rasti.

Če želiš biti del T-2 zgodbe ne odlašaj in nam do 6.2.2018 pošlji prijavo in CV na e-naslov zaposlitev@t-2.com.

#Cool T2

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?