27 Okt 2017

Postani T-2 svetovalec na terenu

Postani T-2 svetovalec na terenu

Te veseli delo na terenu in imaš izkušnje v prodaji? Iščeš nove izzive, znanja in delovno okolje, v katerem se boš počutil sproščeno, motivirano in boš lahko nadgrajeval svoje delovne izkušnje?

Če si na zgornja vprašanja odgovoril pritrdilno, te vabimo, da se nam oglasiš. Iščemo osebne svetovalce na terenu, ki želijo stopiti na poslovno pot, z možnostjo napredovanja in karierne rasti.

Kot svetovalec na terenu, boš imel možnost razvijati odličnost svojih komunikacijskih veščin,  pridobiti večjo samozavest in veliko znanja o pospeševanju prodaje, saj se v T-2 srečujemo s široko paleto najrazličnejših pričakovanj strank, ki jim z veseljem ugodimo.

Delo je razgibano in raznoliko, poteka na terenu, prav tako pa tudi na sedežu podjetja v Ljubljani, od doma, preko spleta in po telefonu. Možnost dobrega zaslužka, ki je odvisen tudi od tvoje zagnanosti in angažiranosti.

Če si oglas prebral do tu, ne odlašaj in se pridruži naši mladi, zagnani in uspešni ekipi. Pošlji prijavo skupaj z življenjepisom na e-naslov kadrovska@t-2.com, prijave zbiramo do 30. 11. 2017.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam