Postanite del zgodbe T-2 ❤ življenje tudi vi

Svojo dobrodelnost lahko izkažete tudi na otvoritvi motoristične sezone v Ljubljani, na Leskoškovi cesti 12 – TC Motoshop, ki bo potekala v soboto, 14.04.2018. Poleg blagoslova motorjev za varno vožnjo bo za dobro vzdušje poskrbela glasbena skupina in hostese, skupaj pa bomo na dogodku oblekli tudi majico T-2 ❤ življenje in s tem pomagali pri nakupu reševalnega motorja.

Vsi motoristični navdušenci boste deležni 30 % popusta na vso motoristično opremo za udobnejšo vožnjo, mi pa smo v T-2 Klubu pripravili pravo motoristično presenečenje.  

Previdnost ni nikoli odveč. Vabljeni, da skupaj izboljšamo možnost preživetja poškodovancev.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?