Prekinitev skupščine družbe T-2

Skupščina družbe T-2 še ni odločala predlogu dokapitalizacije – lastniki so skupščino prekinili.


Današnja skupščina družbe T-2 je bila na predlog največjega lastnika, družbe Zvon Ena Holding prekinjena, tako lastniki niso glasovali o predlogu dokapitalizacije družbe.

»Ker uprava Zvon ena holdinga v tem trenutku še ne razpolaga s končnim stališčem finančnih svetovalcev in ker še potekajo pogovori o različnih možnostih rešitve finančne situacije v družbi Zvon ena holding, kar je v
neposredni povezavi s postopkom finančne reorganizacije družbe T-2, je bil podan predlog o prekinitvi skupščine.« je ob prekinitvi skupščine javnosti pojasnil  Simon Zdolšek, predsednik uprave Zvon ena holdinga.

»Današnja odločitev lastnikov na sam potek prisilne poravnave neposredno ne vpliva. Proces iskanja skupne rešitve se nadaljuje in v T-2 pričakujemo, da bo do nje prišlo v predvidenih rokih.« dodaja mag. Uroš Rožič, direktor družbe T-2.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?