Pridobite gratis vinjeto!

Ob prehodu v novo leto se večkrat ozremo nazaj in pomislimo, kaj se je v preteklem letu zgodilo. Čas v krogu družine in prijateljev je tisti, ki se ga večkrat spominjamo z nasmehom in takšne spomine želimo ohraniti za vedno. Januarja začnemo izpolnjevati začrtane novoletne zaobljube, vse večkrat pa na radiu in televiziji zaslišimo:

Ste že kupili vinjeto?

Neglede na to, ali jo uporabljate dnevno ali samo priložnostno, jo želi imeti vsak voznik, strošek 110€ po novem letu pa je velikokrat enostavno preveč.  

T-2 naročnikom smo za lažji začetek leta pripravili nekaj, da boste malce lažje prišli na zeleno vejo. Vse vaše najljubše in na novo ustvarjene spomine boste lahko brezskrbno shranili v Horizontu z kar 100 GB prostora po ceni 4,99€ na mesec. Ob naročilu izkoristite 1000 točk in sklenite 24 mesečno vezavo, mi pa vam vinjeto za leto 2018 podarimo gratis!

Ker skrbimo za vse naše naročnike, smo pripravili še nekaj vam prilagojenih ugodnosti. Vinjeto lahko poleg Horizonta pridobite gratis še s sledečimi ugodnostmi:

Naročilo omejili na enega uporabnika, neglede na število T-2 priključkov in velja do razprodaje zalog.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?