13 Dec 2017

Prihranite vaš čas

Prišla je zima. Čas dolgih in mrzlih večerov, v katerih se radi sprostimo v svojem najljubšem naslonjaču in pogledamo kakšen dober film. Čas, ko gremo v službo v temi in domov prav tako.

Večer si želimo preživeti v krogu svojih najbližjih, vsi pa imamo poleg službe še veliko obveznosti, ki nam že tako dragocen prosti čas še skrajšajo.

S funkcijo časovnega zamika si boste večer razporedili po vaši želji. Pogledali boste risanke z najmlajšimi, se informirali z zadnjimi novicami in pred spanjem v miru pogledali zamujen film.

Najljubše TV vsebine si lahko zavrtite kar do 7 dni nazaj. Izberete program s sporeda in s tipko »predvajaj« spremljate zamujeno vsebino. Program lahko vrtite naprej, nazaj ali ga za poljuben čas ustavite. In kar je najboljše, s 5 minutnim preskokom oglasov boste zamujeno tekmo, film ali serijo pogledali v celoti in brez reklam.

T-2 naročniki, ki ste se našli v zgornjem opisu, si svoj časovni zamik lahko naročite preko aplikacije Horizont, ostali, ki pa še ne uporabljate enega izmed T-2 paketov, pa časovni zamik lahko naročite s klicem na brezplačno telefonsko številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Naj bodo vaši večeri takšni, kot morajo biti!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam