Priklopite se na tv2goooooool!

Začetek svetovnega prvenstva v nogometu je že tik pred vrati. Ste si že pogledali razpored tekem in pripravili na nastop vaših favoritov?

Prvenstvo se začne 14. junija in konča 15. julija 2018. Večina nas bo tekme pogledala iz domačega naslonjača ali v družbi zvestih navijačev, zagotovo pa se v tem času nekateri že odpravljate na dolgo pričakovani poletni dopust.

Brez skrbi spakirajte, odpotujte in se ne obremenjujte. Vsak trenutek tekme boste lahko ujeli na dopustu, saj lahko mobilno televizijo tv2go spremljate kjerkoli v državah EU.

Svetovno nogometno prvenstvo je sedaj lahko ves čas z vami v živo, naročniki časovnega zamika pa si ga lahko pogledate tudi za nazaj in pomembne trenutke ujamete s funkcijo modri gumb – top dogodki.

Marčevski popusti v T-2 Klubu

49 palčni Samsung televizor
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?