Priložnost, kot je pri T-2 še ni bilo

Pri T-2 vas ob koncu letošnjega leta še prav posebno nagrajujemo. Vsem zvestim naročnikom, ki ste včlanjeni v T-2 klub smo pripravili presenečenje, ki je vredno vaše pozornosti!

Zavedamo se, da uporabniki T-2 storitev kličemo najceneje. Kaj pa, če bi ob brezčasnem paketu prejeli še vrhunski mobilni telefon?

Ponovno smo slekli ceno in za vas pripravili:

Mobilni paket Brezčasni M, ki ga zagotovo že vsi poznate, saj je pometel s konkurenco, dodali pa smo mu še pametni mobilni telefon LG Q6.

Torej neomejeni klici, neomejeno SMS in MMS sporočil in 10 GB prenosa podatkov vas skupaj v paketu čakajo z najsodobnejšim LG telefonom:

  • Zaslon 5,5'' FullVision
  • Sprednja kamera s široko-kotnim objektivom
  • Okvir iz aluminija
  • Baterija 3.000 mAh
  • Funkcija prepoznavanja obraza

 

Prvo leto boste za paket odšteli le 15,99€ na mesec, drugo leto pa je do konca izteka vezave cena paketa 22,98€.

V primeru, ste s svojim izbranim brezčasnim paketom že zadovoljni, ga lahko nadgradite samo z nakupom telefona (8,99€ na mesec), novi naročniki pa svoj novi LG in Brezčasni M prevzamete v eni izmed naših poslovalnic.

Zaloga telefonov je omejena!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?