Prisilna poravnava s ciljem stabilizacije poslovanja

Poslovodstvo družbe T-2 d.o.o. je na Okrožno sodišče v Mariboru vložilo predlog za pričetek prisilne poravnave.


Postopek prisilne poravnave je z zakonom urejen postopek sanacije dolgov iz preteklosti, ki zagotavlja uspešno sanacijo družbe in je kot tak v interesu tako družbe kot tudi njenih upnikov in lastnikov.

 

Ob tem v družbi T-2 poudarjamo, da ta postopek ne vpliva na poslovanje z naročniki, saj jim bomo tudi v prihodnje nemoteno zagotavljali naročene storitve. Hkrati pa bo ob uspešno izpeljanem postopku omogočen nadaljnji razvoj omrežja in storitev ob konkurenčnih pogojih.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?