Programi PRO Plus na T-2

S 16. januarjem bo družba Pro Plus prenehala z oddajanjem signala preko digitalnega prizemnega omrežja (DTT), kar pomeni, da ne bo več dostopna gledalcem, ki TV spremljajo preko sobnih anten.

Vsem našim naročnikom sporočamo, da bodo vsi programi družbe Pro Plus (POP TV, Kanal A, OTO, KINO in Brio) ostali del TV programskih shem naše družbe in jih boste lahko tudi v prihodnje spremljali v okviru naročenih TV programskih shem.

Vsem tistim T-2 naročnikom, ki uporabljate sobno anteno za dodatni domači televizor in bi želeli tudi tam spremljati programe POP TV, predlagamo naročilo dodatnega vmesnika, kjer lahko spremljate že naročeno programsko shemo, brez dodatnih stroškov za naročilo programske sheme.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?