Programski paket POP Plus

POP Plus paket prihaja na T-2 z novimi vsebinami in razširjeno ponudbo. Poleg zakulisja priljubljenih oddaj Slovenija ima talent in Minuta do zmage!, vas čakajo oddaje produkcije Pro Plus in izbor kuharsjkih oddaj,TV serij in športnih prenosov.


Mesečna naročnina na paket POP Plus je 5 EUR z vključenim DDV. ZAGOTOVITE SI NAJBOLJŠE SEDEŽE – PRED VAŠIM TELEVIZIJSKIM ZASLONOM!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?