S 1. februarjem sprememba cen za samostojno storitev interneta

V družbi T-2 s 1. februarjem spreminjamo cene mesečnih naročnin za dostop do interneta preko optike (FTTH) in mesečnih naročnin za dostop do interneta preko VDSL (tako na polno razvezanega kot tudi na skupno razvezanega dostopa).

 

Mesečne naročnine storitev osnovnih hitrosti interneta se bodo povišale za 1 Euro z vključenim DDV, medtem ko se bodo storitve nadstandardnih hitrosti povišale za 2 Eura z vključenim DDV. Spremembo cen nam narekujeta nadaljnja načrtovana širitev in posodabljanje optičnega omrežja na območju Slovenije.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?