S 1. majem POP HD programi v T-2 programskih shemah

Obveščamo vas, da bomo s 1. 5. 2015  v našo TV programsko shemo dodali tudi POP HD programe medijske hiše PRO Plus. Cenjene naročnike pri tem opozarjamo, da z uvedbo novih POP HD programov nastajajo spremembe tudi v obstoječih T-2 naročniških paketih.

Umestitev novih HD programov tako prinaša naslednje spremembe in/ali prerazporeditve v posameznih TV programskih shemah:
·  v programski shemi XL HD bodo odslej na voljo tudi POP TV HD, Kanal A HD, BRIO HD, KINO HD in OTO HD.
·  v programskih shemah T4 Start, M, L in XL HD – bosta odslej na voljo KINO in OTO.  
·  v programski shemi S ter ostalih shemah ostajajo kot do sedaj Kanal A, POP TV in BRIO.

Želimo vam obilo užitkov pri spremljanju naših novih POP HD programov!
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?