S 1. marcem osvežena ponudba in prilagojene cene

Spremembe pogojev na trgu distribucije TV programov v Sloveniji so tudi v T-2 povzročile prilagoditve cen TV vsebin. S 1. marcem 2017 tako spreminjamo paketno ponudbo in prilagajamo cene TV shem. Paket T4 Start bo imel odslej več TV programov, uvedli bomo tudi višje internetne hitrosti v paketih Giga in Tera na bitnem toku. Odslej tudi kar 10-krat več enot za isto ceno.

 

»Stroški programskih pravic so se v letu 2016 povečali do te mere, da v T-2 ne moremo prevzeti celotnega bremena stroškov nase, zato se  prilagoditve odražajo tudi v cenah za končnega potrošnika,« pojasnjuje Jože Zrimšek, vodja Sektorja prodaja in marketing v družbi T-2.

S 1. marcem 2017 bo tako v T-2 začel veljati nov cenik osnovnih TV programskih paketov. Nova cena programske TV sheme S bo 2,99 EUR z DDV, sheme M 8,99 EUR z DDV, sheme L 11,99 EUR z DDV, sheme XL HD pa 16,99 EUR z DDV. Novost v ponudbi je tudi, da bo odslej TV priključek vseboval možnost dostopa do funkcionalnosti IPTV uporabniškega vmesnika (npr. spored, radio, videoteka, Horizont, Avditorij), naročnik pa se bo sam odločil, kakšen obseg TV programskih vsebin bo dodal. Izbira lahko med 4 osnovnimi TV paketi (S, M, L in XL HD) ter kar 6 dodatnimi TV paketi, s skupaj več kot 300 TV programi.

»V oblikovanju naših programskih TV paketov sledimo načelom transparentnosti, saj naročnik vedno ve, kateri programi so del njegove programske sheme. Paketi so narejeni po sklopih in vključujejo manj ali več programov. Naročnik si lahko izbere programsko shemo po svojih željah in gledalskih navadah,« dodaja Jože Zrimšek.

S 1. marcem se bodo prilagodile cene tudi nekaterih ostalih T-2 storitev. Paket T4 Start bo tako vključeval višjo TV programsko shemo M s 130+ TV programi. Mesečna naročnina na paket T4 Start bo odslej 33,99 EUR (z akcijsko ugodnostjo ob dveletni vezavi pa 25,45 EUR). T4 Start ostaja najcenejši četverček na trgu*. V kombinaciji z dvema mobilnima številkama v paketu, predstavlja tudi najugodnejši celovit splet storitev za družino.

Prilagodile se bodo tudi cene paketa TV+TEL, ta bo znašala 23,99 EUR z DDV, ceni paketov Oranžni diamant in Oranžni diamant HBO, ki bosta 64,99 EUR z DDV (oziroma 57,99 EUR z veljavno akcijsko ugodnostjo). Spremenile se bodo tudi cene nekaterih starejših naročniških paketov, ki že vključujejo TV programske pakete. T4 King, ki bo odslej 60,90 EUR z DDV, paket Brezčasni VDSL, 47,00 EUR z DDV, paket Brezčasni optika 10/10 47,00 EUR z DDV ter paket Brezčasni optika 100/10 51,00 EUR z DDV.

Novost v ponudbi bo tudi kar 10-krat več enot za isto ceno v paketih zakupa dodatnih enot. Tako bodo naročniki lahko za 5,99 EUR zakupili kar 1.000 dodatnih enot. Prednost koriščenja enot je v tem, da  jih lahko uporabljajo vsi uporabniki znotraj družine tako na fiksni kot mobilni telefoniji. Enote pa lahko uporabijo naročniki tudi za prenos podatkov (1 enota je 1 MB prenesenega podatkovnega prometa).

Naročnikom, ki T-2 storitve uporabljajo preko bitnega toka, bomo povišali internetne hitrosti, tako bodo odslej lahko naročali storitve z internetno hitrostjo do 100/20 Mbit/s.

Več informacij: https://www.t-2.net/novice/pravno-obvestilo-o-prilagoditvah-ponudbe-z-dn...

* "Najcenejši četverček v Sloveniji« temelji na raziskavi trga paketne ponudbe četverčkov (internet, televizija, mobilna in stacionarna telefonija) v Sloveniji na dan 30.1.2017

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?