S prvim junijem nov cenik T-2 storitev

V T-2 napovedujemo spremembo cen naših storitev, ki bo vstopila v veljavo s 1. junijem 2014. Več o novih cenah v dokumentu.
Pritiski na dvige cen, ki smo jih operaterji deležni v zadnjem letu, nas tudi v T-2 postavljajo v položaj, ko stroškovnih razhajanj ni več moč izravnavati zgolj z optimizacijo lastnih poslovnih procesov. Zato smo se v odločili, da s 1. junijem 2014 podražimo nekatere naše storitve. V T-2 si prizadevamo ostajati konkurenčen ponudnik, tako smo skrbno pretehtali, katere so tiste storitve, kjer je dvig cen neobhoden. Odločili smo se le za najnujnejšo stopnjo podražitev, večji del bremena pritiska podražitev še vedno rešujemo sami z notranjo optimizacijo.

Ob tem smo za obstoječe naročnike pripravili posebno paketno akcijo, saj jim v primeru, da bi se odločili za prehod na paket T4 Giga ali T4 Tera za obdobje dveh let, ta dva paketa ponujamo po posebej ugodni ceni v akciji Pol leta, pol ceneje (50% popust na naročnino, ki že vključuje številne dodatne storitve). Prihranki na družino so v teh primerih lahko res občutni.

Naročniki, ki se s to spremembo cen ne strinjajo, imajo v roku 30 dni od tega obvestila pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja. Navedeno ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnika. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle oziroma neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika

Pri tem vas obveščamo, da lahko naročnik zaradi spremembe pogojev, določenih v naročniški pogodbi, v skladu z 31. čl. Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2 d.o.o., 52. čl. Splošnih pogojev uporabe storitev preko omrežja T-2 UMTS in določilom 2. odst. 129. čl. ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopi od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinja. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 d.o.o. povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 d.o.o. pa mu bo vrnil kupnino.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?