Silvestrovanje ob televiziji

Nemalo nas bo, ki bomo prehod v novo leto preživeli (tudi) ob televiziji. Le kaj so nam letos pripravile televizijske programske hiše? Prepričani smo, da bo vsakdo našel kaj zase.

 

Zabava, zabava, zabava…

Silvestrski TV program je že tradicionalno v znamenju glasbeno-zabavnih oddaj in tudi letos jih ne bo manjkalo. Na TV Slovenija so na prvem programu pripravili dve oddaji in sicer praznično oddajo Vse je mogoče, kjer se bodo v zabavnih izzivih pomerili številni znani Slovenci. Obilica smeha in glasbe zagotovljena, začnejo ob 20.00. Sledila bo glasbena oddaja Silvestrski pozdrav, ki nas bo z nastopi naših največjih zvezd popeljala do polnočnega odštevanja. Prvi po novem letu pa bo mikrofon prevzel Jan Plestenjak, saj bodo na TV SLO 1 gledalcem zavrteli posnetek njegovega koncerta s Simfoničnim orkestrom. Ljubitelje modernejših ritmov pa opozarjamo na jutranji posnetek koncetra Davida Guette z otvoritve evropskega prvenstva v nogometu (5.25, TV SLO 1)

POP TV pa bo svojim gledalcem za popestritev silvestrskega večera ob 21.45 ponudil serijo oddaj Svet ima talent, kjer bodo predvajali najboljše posnetke nacionalnih oddaj izborov talentov. Obeta se nam kar 5 ur svetovnih presežkov, ki so jemali dih in rosili oči po vsem svetu.

 

Filmske uspešnice za vedno

Ljubitelji klasike zavijte na program TV Slovenija 2, kjer boste uživali ob napevih neprekosljive Audrey Hepburn v filmu Moja draga dama (My Fair Lady). Izborna angleščina ni nikoli bila tako zabavna kot iz njenih ust.

 

Ste za družinski film? Pop TV vam ponuja minione – prvi del filma Jaz, Baraba. Skupaj z njimi se podajte v avanturo. Dolgčas vam ne bo. Na programu Kino, pa si lahko že popoldne ogledate film Pingvini gospoda Popperja z Jim Carreyem v vlogi vedno prezaposlenega očeta, ki ga nenavaden paket vrne na prava pota, nazaj k svojim otrokom in družini.

 

Bi se želeli ves večer smejati? Izberite Kanal A in si privoščite maraton Policijskih akademij. Pripravili so vam serijo filmov od prvega do sedmega dela.

Še ena klasika vas čaka tudi na programu HRT 2, ko bo na sporedu Birljantina z večnima olivijo Newton john in johnom Travolto.

 

Dobro jutro, 2017

Na prvi dan leta se navadno najprej prebudijo najmlajši. Prepustite jih v varstvo prazničnega ŽivŽava na TV SLO 1, sami pa še malo pospite. Vsaj do tradicionalnega Koncetra dunajskih filharmonikov, ki bo na sporedu ob 11.05 na TV SLO 1. Za mirno popoldne ob televizijskem sprejemnikom pa preklopite na TV SLO 2 in držite pesti za naše skakalce, ki se bodo pomerili na drugi tekmi novoletne turneje.

 

 

Seveda pa prav vsak TV program ponuja svojo silvestrsko zgodbo. Le izberite tisto, ki bo najbolje ustrezala vašemu razpoloženju.

Kjerkoli boste že silvestrovali, naj vam bo lepo! Vse dobro!

 

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?