Sprememba cene paketa TV + telefon

S prvim aprilom se bo spremenila struktura cene za paket TV + telefon prek VDSL priključka.

 

Sprememba strukture paketa TV + telefon bo dopuščala večjo mero konfiguracije programskih shem televizije. Naročnina bo po novem 16 €, vključevala pa bo storitev telefonije in IPTV priključek z osnovnimi 8 programi. Naročniki bodo lahko prosto izbirali programske pakete, kot je to možno pri drugih kombinacijah storitev z IPTV priključkom. Edina izjema je, da ne bo možno izbrati IPTV priključka Teleing. Naročnina paketa za varianto s HD vmesnikom bo 18 €.

 

 

Uporabniki bodo lahko po novem k paketu TV + telefon dodali programski paket Teleing-Mini za doplačilo 3,99 € ali osnovni programski paket T-2 za doplačilo 7,50 € mesečno, uporabniki s HD vmesnikom pa bodo lahko izbirali tudi HD programske pakete. Možne bodo tudi ostale kombinacije programskih paketov, ki jih je možno spreminjati do enkrat enkrat mesečno kar prek TV vmesnika.

 

Dodatne informacije:
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?