Sprememba cene programskega paketa TV

 

T-2 je v zadnjem času v osnovni programski paket T-2 dodajal nove programe, med katerimi so Šport TV , Šport TV 2 , Viasat TV1000 , Fox Life , Fox Crime , filmski MGM, Info TV v HD, ter mnogo drugih kvalitetnih programov. Skupno število programov v tem programskem paketu je tako preseglo število 150.

 

 

Zaradi bistvenega povišanja stroškov, ki so posledica dodajanja novih programov ter zvišanja nadomestil za avtorske pravice s strani SAZAS-a ter Zavoda IPF, smo se odločili zvišati ceno osnovnemu programskemu paketu T-2 na 7,50 € z DDV mesečno. Cene IPTV priključka ter ostalih programskih paketov ostajajo nespremenjene, prav tako pa ostajajo nespremenjene cene paketov Brezčasna optika, Brezčasni VDSL ter paket TV + telefon na VDSL, ki vsebujejo osnovni programski paket T-2.

 

Nova cena je stopila v veljavo s 5.2.2009.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?