Sprememba splošnih pogojev

Obveščamo vas, da z 20.06.2014 uvajamo spremembe oz. dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2 in Splošnih pogojev uporabe storitev preko omrežja T-2 UMTS, ki so bili objavljeni na spletni strani T-2 d.o.o. http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji dne 21.05.2014.

 

Splošne pogoje smo uskladili s Samoregulacijskim kodeksom o nadomestilih (dostopen na http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji), določili odgovornosti T-2 d.o.o. v primeru, ko nastopa zgolj kot ponudnik infrastrukture ponudnikom storitev ter dodali priporočila uporabnikom glede pravilne in varne rabe storitev in opozorila glede varovanja avtorskih in sorodnih pravic. Spremenili smo tudi poglavje o obdelavi osebnih podatkov. Splošne pogoje za uporabo dodatnih storitev IPTV smo spremenili v členih 2, 12 in 17. V skladu s Samoregulacijskim kodeksom smo spremenili tudi Pogoje uporabe paketov, Pogoje paketa T4 20M ter Splošne pogoje družbe T-2 d.o.o. za opravljanje premijskih storitev številke 090. T-2 bo s 01.07.2014 spremenil ceno paketa Pink. Mesečna naročnina se bo povišala za 1,99 EUR.
 
Pri tem vas obveščamo, da lahko naročnik zaradi spremembe pogojev, določenih v naročniški pogodbi v skladu z 31. čl. Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2, 52. čl. Splošnih pogojev uporabe storitev preko omrežja T-2 UMTS in določilom 2. odst. 129. čl. ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopi od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinja. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 d.o.o. povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 d.o.o. pa mu bo vrnil kupnino. T-2 naročniki lahko v 30 dneh pred uveljavitvijo spremembe cene odjavijo paket Pink, če se s predlagano spremembo ne strinjajo. To lahko uredijo na T-2 prodajnih mestih ali s pisno izjavo, poslano na T-2. V tem času lahko odjavijo paket Pink brez odpovednega roka in brez sankcij. Pravica do odjave od paketa Pink ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Več informacij in podrobnosti o novostih  v spremenjenih splošnih pogojih na http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji, telefonski številki 080 64 64 in v poslovalnicah T-2 d.o.o..

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?