Sprememba zakupa prostora v snemalniku

Uporabnike obveščamo, da bomo v družbi T-2 s 1. 9. 2015 prešli na nov način obračunavanja zakupa prostora v snemalniku, ki ga bomo po novem umestili v skupni prostor v naši novi storitvi Horizont.

 

Uporabnikom bo tako za isto ceno na voljo enako ali več prostora za snemanje, vendar pod drugačnim nazivom storitve. V družbi T-2 bomo namreč to jesen začeli iz dosedanjih desetih paketov naročnikom v storitvi Horizont zakup prostora obračunavati po istih cenah le v štirih paketih. Z uvedbo nove storitve Horizont boste tako vsi naročniki koristili enake ali večje količine zakupljenega prostora za snemanje, saj vas bomo   razvrstili v enakovreden ali prvi višji paket, ki bo cenovno in količinsko ustrezal vaši dosedanji izbiri in naročilu zakupa prostora.
 
Hkrati vas obveščamo, da lahko zaradi spremembe pogojev, določenih v naročniški pogodbi, skladno  z 31. čl. Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2 in določilom 2. odst. 129. čl. ZEKom-1, kot naročnik v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopite od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjate. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnika. Več informacij in podrobnosti o novostih vam je na voljo na http://www.t-2.net, na telefonski številki 064 064 064 ter v naših T-2 poslovalnicah po Sloveniji.
 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?