Spremenjen delovni čas poslovnic v Slovenski Bistrici in v Novih Jaršah

V času med 5.8.2013 in 17.8.2013 bosta poslovalnici v Slovenski Bistrici in v Novih Jaršah v Ljubljani imeli poletni delovni čas.


V času med 5.8.2013 in 17.8.2013 bosta poslovalnici v Slovenski Bistrici in v Novih Jaršah v Ljubljani imeli poletni delovni čas, tako bosta od ponedeljka do petka odprti  med  9. in 17. uro. Poslovalnica Nove Jarše bo odprta tudi ob sobotah in sicer  med 8. in 12. uro.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?