28 Okt 2016

Ste za grozljivke?

NOČ ČAROVNIC PRED TV EKRANI

Niste za množične zabave ob praznovanju noči čarovnic? Pa si jo ustvarite sami. Vstopite v T-2 Videoteko in si priravite noč flmskih grozljivk. Za vas smo prirpavili ožji izbor. Popeljali vas bomo v tipična okolja, kjer se rojevajo dobri trilerji in grozljivke. Seveda, vsi namigi le za tiste, ki imate dobre živce.

 

Mestna avantura: V žrelu pekla

Film V žrelu pekla, se dogaja v Los Angelesu, kjer mlada finančnica uspešno napreduje v svoji karieri. Ko ji pot prekriža jasnovidka, zataji svoj šesti čut in prezre pomembna skrivna sporočila. Priložnost za temne sile je tako odprta.

Slovensko: Idila

Ste za slovensko različico? Privoščite si Idilo. Režiser Tomaž Gorki nam poda svojevrsten prikaz, kako se lahko zapleten, če urbano nepripravljeno vstopi v ruralno. Tako se lahko nedolžno modno fotografiranje v naravi, prelevi v napet boj za preživetje. Igrajo Nina Ivanišin, Lotus Vinčec Šparovec, Sebastjan Cavazza in drugi.

Konec: gorska koča z zamegljenim pogledom

Film Konec se dogaja v osamljeni gosrki koči, kjer se nedolžno srečanje prijateljev, po skrivnostni noči, ki je polna obujanja spominov, prelevi v pravo nočno moro, katere razpletu ni videti konca.

 

Grajska grozljivka: Ne boj se teme

Le kaj je bolj privlačno za grozljivko kot stare, zapuščene hiše? Ko se mlad par loti prenove ene takšnih hiš, se njuni hčerki začno dogajati nenavadne stvari… Kot mlada mamica nastopa Katie Holmes.

Brez zombijev ne gre: Snemaj!

Film Snemaj prikaže apokaliptične razmere ob izbruhu epidemije. Reševalna ekipa, ki si prizadeva ustvariti prostistrup, se mora najprej soočiti z zombiji… Če v zgodbo vpletemo še verske fanatike in izganjevalce hudičev.. Že grizete nohte?

Za konec le še namig, da ob gledanju poskrbite še za prigrizke in pijačo, saj veste, da ne boste grizljali le prstov. Veliko strašljivega užitka!

 

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam