18 Jun 2012

T-2 in BIG FOOT MAMA nagrajujeta nove naročnike v ljubljanskem Cityparku

T-2 v ljubljanskem Cityparku predstavlja paleto mobilnikov, ki jih lahko do vključno 25. junija kupite po ugodnih promocijskih cenah. Našim novim naročnikom mobilnih paketov T-2 (ali paketov T3 in T4) ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24-mesecev namreč ob nakupu priznamo popust v višini 100 €!
Na našem promocijskem mestu boste lahko izbirali med mobilniki Nokia Asha 300, Nokia 500, Nokia 700, Sony Ericsson Live with Walkman, Sony Xperia S, Samsung Galaxy W, akcija pa velja tudi za druge mobilne telefone iz naše ponudbe ter za tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 10.1.

V primeru, da si kot naš novi naročnik izberete telefon, katerega cena je nižja od 100 €, boste zanj odšteli le 1 €!  

Obiskovalci Cityparka lahko sodelujete v T-2 nagradni igri, ki smo jo pripravili v sodelovanju s skupino Big Foot Mama. Čakajo vas privlačne nagrade: majice Big Foot Mama, zgoščenke njihovega novega albuma ter vstopnice za njihov koncert! Na kuponu le odgovorite na nagradno vprašanje, pripišite svoje podatke in izpolnjen kupon odložite v boben za žrebanje na našem promocijskem mestu. Žrebanje bo 2. julija potekalo v prostorih T-2, rezultati žrebanja pa bodo takrat objavljeni tudi na naši spletni strani!

Če vas pot ne zanese v Ljubljano, se lahko za T-2 ponudbo mobilne telefonije pozanimate tudi v vseh naših poslovalnicah po Sloveniji!

Splošni pogoji nagradne igre "Big foot mama"

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam