T-2 danes obeležuje svojo 11. obletnico

Skozi optiko razvoja v nove izzive za prihodnost!
 

Družba T-2 danes, 11. maja, praznuje svoj 11. rojstni dan. Po treh letih, odkar so družbo prevzeli novi lastniki, je število naših naročnikov naraslo za petino in jih je zdaj že več kot 180.000. V družbi T-2 na svojem lastnem, visoko zmogljivem optičnem FTTH omrežju, beležimo že več kot 62.000 priključkov, preko katerih uporabnikom zagotavljamo najhitrejši internet, kristalno sliko in čisti zvok. Kot alternativni operater tako z 69.000 priključki na vseh FTTH omrežjih, s katerimi dosegamo 48,9-odstotni delež pri optiki do doma, še vedno ohranjamo vodilni položaj na slovenskem trgu.
 
V družbi T-2 ponujamo kakovostne telekomunikacijske storitve na optiki, xDSL in mobilni telefoniji skozi T-2 pakete, ki jih nenehno prilagajamo željam in potrebam uporabnikov. Zaupanje naročnikov pridobivamo tudi z razvojem naprednih in uporabnih funkcij, ki jih ti lahko koristijo tako na področju telefonije kot tudi IP televizije in interneta. Tako poleg časovnih funkcij ter mobilne televizije T-2 tv2go, s katerimi v zadnjih dveh letih smelo spreminjamo trende spremljanja TV programov, letos ponujamo še storitev Enotna številka s konvergenco fiksne in mobilne telefonije ter ugodne Brezčasne mobilne pakete, obenem pa svojim naročnikom T-2 mobilne telefonije zagotavljamo nemoten glasovni in podatkovni prenos tudi izven T-2 omrežja. Naš paket T4, ki vključuje vse štiri telekomunikacijske storitve in ga koristi že skoraj 50.000 gospodinjstev, je še vedno najbolj prodajan četverček na slovenskem trgu. V družbi T-2 imamo danes v omrežju vključenih več kot 68.000 mobilnih in več kot 115.000 širokopasovnih priključkov FTTH in VDSL, naš T-2 Klub zvestobe pa šteje že več kot 118.500 članov. Pred poldrugim letom smo v družbi T-2 začeli vključevati naročnike tudi prek omrežja nacionalnega operaterja z bitnim tokom (BRO- Broadband Reference Offer), tako da so T-2 storitve že poldrugo leto dostopne uporabnikom v skoraj vsakem slovenskem kraju. V družbi T-2 bomo tudi v bodoče skrbeli za večanje deležev v segmentih IP‑televizije, IP‑telefonije, mobilne telefonije in xDSL‑povezav.
 
Ob tej priložnosti se vam, cenjeni naročniki, zahvaljujemo za vaše zaupanje in vas obveščamo, da bomo že jeseni dopolnili našo ponudbo z novostmi, ki vas bodo še dodatno  prepričale v kakovost naših naprednih telekomunikacijskih storitev, ki jih razvijamo za vas. 
 
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?