T-2 in ISIC - ugodnosti za študente in dijake

Polnoletni dijaki in študenti, ki so novi ali že obstoječi naročniki T-2, lahko do 31.12.2017 za obdobje enega leta izkoristijo enega izmed naštetih popustov na osnovno mesečno naročnino storitev T-2, in sicer:
­
  • 10% popust na osnovno mesečno naročnino fiksnega interneta ali
  • 10% popust na osnovno mesečno paketno naročnino ali
  • 15% popust na osnovno mesečno naročnino mobilnega interneta.
     
Imetniki izkaznic ISIC, IYTC in ITIC lahko koristijo le eno izmed navedenih ponudb. V kolikor po preteku enoletnega obdobja predloži novo, podaljšano izkaznico, podaljšamo izbrani popust še za eno leto.
 
Imetniki izkaznic morajo skenirati izkaznice in s pripisanimi podatki o naslovu T-2 priključka (ime, priimek, naslov) poslati na dokumenti@t-2.com. Dokument lahko prinesejo tudi osebno v poslovalnico, kjer se dokument skenira in pošlje na enak elektronski naslov. Na skeniranem dokumentu izkaznice morajo biti vidni osebni podatki imetnika kartice.

Več informacij na 064 064 064.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?