08 Jul 2016

T-2 mobilna odslej z LTE

T-2 mobilna telefonija odslej tudi s prenosom podatkov v  LTE omrežju. Za vse naročnike T-2 mobilnih paketov Brezčasni M, L in XL brez dodatnih doplačil.
Mobilna telefonija 4. generacije

V T-2 smo v teh dneh zaključili s testnim obdobjem, tako lahko odslej vse stranke z ustreznimi paketi in napravami za prenos podatkov uporabljate tudi tako imenovano LTE ali 4G omrežje. T-2 za zagotavljanje tovrstnih storitev uporablja omrežje nacionalnega operaterja s čimer zagotavlja odlično pokritost  mobilnih storitev.

LTE omrežje predstavlja četrto generacijo mobilnih omrežij. Uporabnikom ponuja boljšo odzivnost omrežja, hitrejšo vzpostavitev povezav in njihovo boljšo pretočnost.

Za naročnike Brezčasni brez doplačil

Gostovanje v LTE omrežju za naročnike paketov T-2 Brezčasni M, L in XL ne bo predstavljalo dodatnih stroškov, saj je cena za prenos podatkov v 2G, 3G ali 4G (LTE) omrežju enaka.

Nastavite vaš telefon

Za uporabo LTE omrežij morate v nastavitvah vašega telefona v segmentu mobilna omrežja (omrežni način ipd.) omogočiti povezovanje  telefona v LTE omrežju. Izberite samodejni način, vsa omrežja. Če boste imeli izbrano samodejno izbiro, vam bo vaš telefon sam prilagodil izbiro LTE omrežja, kjer je to omogočeno.  Izjema so le telefoni, ki ne podpirajo LTE storitev. Tem strankam svetujemo zamenjavo telefonskih aparatov.

Imate težave pri nastavitvah. Naši svetovalci v Centru za pomoč naročnikom, so vam na voljo na številki 080 64 64 in vam bodo z veseljem pomagali.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam