T-2 mobilna odslej z LTE

T-2 mobilna telefonija odslej tudi s prenosom podatkov v  LTE omrežju. Za vse naročnike T-2 mobilnih paketov Brezčasni M, L in XL brez dodatnih doplačil.
Mobilna telefonija 4. generacije

V T-2 smo v teh dneh zaključili s testnim obdobjem, tako lahko odslej vse stranke z ustreznimi paketi in napravami za prenos podatkov uporabljate tudi tako imenovano LTE ali 4G omrežje. T-2 za zagotavljanje tovrstnih storitev uporablja omrežje nacionalnega operaterja s čimer zagotavlja odlično pokritost  mobilnih storitev.

LTE omrežje predstavlja četrto generacijo mobilnih omrežij. Uporabnikom ponuja boljšo odzivnost omrežja, hitrejšo vzpostavitev povezav in njihovo boljšo pretočnost.

Za naročnike Brezčasni brez doplačil

Gostovanje v LTE omrežju za naročnike paketov T-2 Brezčasni M, L in XL ne bo predstavljalo dodatnih stroškov, saj je cena za prenos podatkov v 2G, 3G ali 4G (LTE) omrežju enaka.

Nastavite vaš telefon

Za uporabo LTE omrežij morate v nastavitvah vašega telefona v segmentu mobilna omrežja (omrežni način ipd.) omogočiti povezovanje  telefona v LTE omrežju. Izberite samodejni način, vsa omrežja. Če boste imeli izbrano samodejno izbiro, vam bo vaš telefon sam prilagodil izbiro LTE omrežja, kjer je to omogočeno.  Izjema so le telefoni, ki ne podpirajo LTE storitev. Tem strankam svetujemo zamenjavo telefonskih aparatov.

Imate težave pri nastavitvah. Naši svetovalci v Centru za pomoč naročnikom, so vam na voljo na številki 064 064 064 in vam bodo z veseljem pomagali.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?