08 Sep 2010

T-2 na Mednarodnem obrtnem sejmu predstavlja jesenske novosti v ponudbi

T-2 bo tudi letos jesenske novosti prvič predstavil na sejmu MOS v Celju. Poseben poudarek bo na novih storitvah IP televizije, pripravili pa so tudi privlačno ponudbo za poslovne partnerje in nove različice prodajno uspešnega paketa T4, seveda pa ne bo manjkala niti 3D TV.


Po novem tudi paketi za poslovne uporabnike

 

Na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju bo T-2 prvič predstavil novosti paketnih ponudb za poslovne partnerje. Za njih so pripravili privlačna paketa P2, ki ponuja kombinacijo internet - telefonija, in P3, ki omenjenima dodaja še mobilno telefonijo. Paketi so na voljo tako na optičnih povezavah s hitrostjo interneta 10/10 Mbit/s ali 100/10 Mbit/s kot tudi na VDSL povezavah. Poslovnim uporabnikom pa na sejmu predstavljajo tudi nov poslovni sistem IP telefonije za mala in srednja podjetja.
 

Nadgradnja ponudbe IP televizije

 

V drugi polovici oktobra bo T-2 svojim uporabnikom ponudil nove funkcije časovnega zamika pri spremljanju TV programov, ki dopolnjujejo obstoječo funkcijo snemalnika:

 

- Premor: s to funkcijo lahko živo predvajano sliko ustavimo in kasneje iz istega mesta nadaljujemo z gledanjem. Pri tem lahko sliko prevrtavamo in preskakujemo naprej in nazaj.

- Ponovitev: omogoča predvajanje katerekoli izbrane oddaje zadnjih 48 ur.

- Začni znova: v primeru, da smo zamudili pričetek priljubljene oddaje, se lahko s funkcijo Začni znova v trenutku vrnemo nazaj na začetek oddaje, ki poteka v živo.

 

Ključna prednost nadgradnje je, da zanjo uporabniki T-2 storitev ne bodo potrebovali nobene nadgradnje obstoječe opreme, vključeni pa bodo vsi TV programi v standardni resoluciji. Funkcije časovnega zamika bodo naročnikom na voljo v skupnem paketu s storitvijo osebnega snemalnika PVR.

Novosti v ponudbi paketov

 

T4 "T4 je zagotovo hit letošnje ponudbe na T-2, saj je, zaradi njegove privlačne cene in prilagojene ponudbe, pravi odgovor na potrebe uporabnikov. Ključna prednost paketov T4 je, da dobimo vse storitve pri enem ponudniku, na enem računu. " pojasnjuje vodja trženja in prodaje na T-2, mag. Jože Zrimšek in dodaja: " Z jesenjo uvajamo še štiri nove različice ponudbe T4 paketa, ki poleg storitev nudijo tudi opremo, s čimer odgovarjamo na želje uporabnikov po tovrstnih kombinacijah v ponudbi."

3D TV za obiskovalce sejma

 

Del predstavitve na MOS pa bo namenjen tudi 3D televiziji, saj je T-2 prvi ponudnik, ki svojim gledalcem že omogoča spremljanje programov s 3D vsebinami.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam