T-2 najavil spremembo cen v januarju 2011

Ljubljana, 1.12.2010 - T-2 je danes na spletnih straneh objavil spremenjene cene svojih storitev, ki bodo pričele veljati s 1. januarjem prihodnjega leta. Sprememba cen predstavlja uskladitev cen z višjimi stroški, predvsem na področju programskih pravic.
»Sprememba cen predstavlja uskladitev cen naših storitev z rastjo stroškov. Gre za korekcijo cen, pri čemer je bilo naše osnovno vodilo ohraniti cenovno konkurenčno pozicijo na trgu. Pritisk zunanjih stroškov je višji, kot ga odraža dvig cen, vendar smo se v skladu z obstoječo cenovno politiko odločili, da del višjih stroškov rešujemo tudi z iskanjem notranjih rezerv. S 1. januarjem bomo tako uskladili cene klicev v druga omrežja ter dvignili cene dodatnih shem TV programov. Cene osnovnih paketov praviloma ostajajo nespremenjene, spremeni se le cena paketov T3, ki že vključujejo programsko shemo z največ TV programi. Spremenili pa smo tudi cenovno politiko v mobilnem segmentu in poenotili ceno osnovnih dostopov do interneta. « pojasnjuje vodja trženja in prodaje v T-2, mag. Jože Zrimšek. »Po naših primerjavah ostajamo konkurenčni v vseh cenovnih segmentih. T-2 vztraja na politiki preglednih cenikov, kjer lahko stranka enostavno vnaprej izračuna ceno celotne storitve, ki jo naroči. Prav tako T-2 ponuja storitve brez obdobja vezave, kar omogoča strankam enostavni prehod med operaterjem. Ker smo v primerjavi z ostalimi ponudniki še vedno ugodni, večjih sprememb pri strankah ne pričakujemo.« dodaja Zrimšek.

Naročniki T-2 bodo tudi po spremembi cen lahko brezplačno telefonirali znotraj T-2 omrežja. Stroški klica se obračunavajo na osnovi sekundnega intervala, pri čemer so cene enake za klice tako iz fiksnega kot tudi mobilnega T-2 omrežja. Klici v druga omrežja Amis, Tuš Mobil in Softnet se bodo z januarjem pocenili, dražji pa bodo klici v omrežja Mega M, It Tel, Novatel, Simobil, Telekom in Mobitel.

Zaradi višjih cen programskih pravic, se bosta spremenili ceni ponudb dodatnih televizijskih programov. Tako bo programska shema M, ki vključuje 80 programov, dražja za 1 EUR, programska shema L, ki vključuje preko 190 programov in največ HD programov na slovenskem tržišču, pa za 2 EUR. Prav zaradi programske sheme L, bo višja cena tudi paketov T3. Cene ostalih paketov ostajajo nespremenjene.

Z januarjem bo začela veljati tudi poenotena cena osnovnega dostopa do interneta. Tako bo cena za hitrosti na optičnem omrežju: 10/10 Mbit/s 22 EUR in 100/10 Mbit/s 27 EUR, ostale ostanejo nespremenjene.

Spremenili smo tudi ponudbo mobilnih storitev. Tako smo za 2 EUR povišali ceno mesečne naročnine, ob tem pa smo povečali obseg brezplačnega podatkovnega prenosa. Uporabnik bo imel po novem brezplačno na voljo 100 MB podatkovnega prenosa. Storitev neomejenega mobilnega interneta pa bo z januarjem 14,90 EUR.

Navedene cene v sporočilu že vključujejo DDV.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?