T-2 ob rojstnem dnevu predal donacijo ZPM Ljubljana Moste Polje

T-2 je 11. maja praznovala 10. obletnico ustanovitve podjetja. V zadnjih dveh letih je z novimi lastniki intenzivirala prodajo ter ima skupaj že 170.000 naročnikov, od tega 58.000 na lastnem optičnem FTTH omrežju, 52.000 na VDSL omrežju ter 60.000 na mobilnem omrežju.Povečala je tudi število poslovnih uporabnikov na 15.000. T-2 je doslej zgradila že 4.575 km optičnega omrežja ter vzpostavila 38 FTTH central, operativnih pa ima tudi 232 VDSL central in 129 baznih postaj. Družba T-2 je v zadnjih dveh letih povečala tudi število zaposlenih in zdaj zaposluje že 305 delavcev.

Ob praznovanju 10. obletnice podjetja bo s humanitarno gesto razveselila tudi prikrajšane otroke iz družin v stiski iz vse Slovenije, saj bo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje podarila 10.000 posamičnih izdelkov otroške hrane. Donacijo bo v imenu ZPM prevzela Anita Ogulin na priložnostni slovesnosti v petek, 16. maja ob 11. uri, ki bo potekala na sedežu družbe na Verovškovi 64A v Ljubljani.


 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?