T-2 obnavlja programsko shemo

V T-2 stalno spremljamo povpraševanje in želje naših naročnikov, zato smo se odločili ponudbo televizije obnoviti tako, da bo preko infrastrukture T-2 storitve televizije lahko ponujalo več ponudnikov z različnimi programskimi shemami ter cenami. Priključek televizije bo tako stal samo 6 € z DDV. Stari naročniki bodo privzeto obdržali vse programe, ki so jih imeli do sedaj, za enako ceno. Vsi naročniki pa bodo lahko spreminjali naročene programske pakete in sicer največ enkrat mesečno. Trenutno sta ponudnika programov T-2 in Teleing d.o.o.


S podpisom naročniške pogodbe v kateri se naročnik odloči za storitev televizije T-2, bodo uporabniki na uporabo dobili TV vmesnik ter možnost spremljanja programov SLO 1, SLO2, POPTV, KANAL A, Koper – Capodistria, TV3, TV Maribor in Parlamentarni kanal. Na voljo bo tudi uporaba storitev T-2 Videoteke ter T-2 Snemalnika. Mesečna cena TV priključka, ki je pogoj za programske pakete, je 6 € z DDV.

Osnovni paket T-2 je na voljo za 5,50 € z DDV, vsebuje 130 programov. Za uporabo osnovne programske je potrebno imeti naročen TV priključek, kar skupaj znese 11,50 € mesečno. Seznam programov: osnovna programska shema T-2 .

Dodatni paket HBO vsebuje filmska kanala HBO in HBO Comedy. Mesečna naročnina znaša 8 € z DDV.

Dodatni paket vsebuje program Discovery HD v visoki ločljivosti. Mesečna naročnina znaša 4 € z DDV.

Za naročnike, ki se bodo odločili za paket Teleing-mini, ponudnika Teleing d.o.o., je na voljo 65 programov za mesečno ceno 3,99 € z DDV. Skupaj s TV priključkom je mesečna naročnina paketa 9,99 € z DDV.

Paket za odrasle vsebuje 6 programov z erotično vsebino, mesečna naročnina znaša 0,50 € z DDV.

Ne glede na izbranega ponudnika programske sheme bodo vse storitve obračunane na mesečnem računu T-2. Naročniki, ki bodo želeli spremeniti naročeno programsko shemo, bodo lahko to storili enkrat v mesecu, obračunan pa bo sorazmerni delež vsake izmed naročenih programskih shem ponudnikov. Naročniki bodo še naprej dobili prvi TV vmesnik standardne ločljivosti na uporabo kot del storitve, dodatne TV vmesnike pa najeli po mesečni ceni 2 € z DDV. Pri naročilu HDTV vmesnikov bo prvi vmesnik na voljo za mesečno najemnino 2 € z DDV, vsak nadaljnji pa za 4 € z DDV.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?