T-2 - racionalna odločitev

Za uporabo storitev T-2 ni časovne vezave, vsa osnovna oprema je dana na uporabo brezplačno, namestitev naprav pa je tudi brezplačna.Internet

Racionalna odločitev - internet

Pri T-2 nudimo dostop do interneta s pomočjo najsodobnejših tehnologij FTTH (optika) in VDSL. Cena osnovnega paketa interneta 10/10 prek optike je samo 14 €. Cena osnovnega paketa 1/256 prek VDSL pa je 14 €. Naročniki lahko izbirajo med veliko različnimi hitrostmi, ki zadostijo potrebam tudi najzahtevnejših uporabnikov.
 

Telefonija

Racionalna odločitev - telefonija

IP telefonija T-2 ob enaki uporabniški izkušnji, kot pri klasični telefoniji, omogoča bistveno nižje cene telefonskih storitev. Cena prve telefonske številke je 4 € mesečno, klici znotraj omrežja T-2 so brezplačni, minuta klica v telefonsko omrežje nacionalnega operaterja pa je le 1,25 ¢. Minuta klica v fiksna omrežja najbolj klicanih držav je 4 ¢. Obračunski interval je sekunda.
 

Televizija

Racionalna odločitev - televizija

Mesečna naročnina na za TV priključek je 6 €. Vsebuje 8 obveznih programov. V osnovnem programskem paketu T-2 je trenutno 132 programov, možno pa je dobiti tudi dodatne programske pakete. Naročniki na optičnem omrežju ter naročniki VDSL, lahko uporabljajo tudi televizijo visoke ločljivosti - HDTV. Dodatni vmesniki za TV so na voljo za mesečno najemnino 2 €, za HDTV pa 4 €.
 

Videoteka

Racionalna odločitev - videoteka

Trenutno je v videoteki več kot 970 filmov, serij, odlomkov in drugih vsebin, ki jih redno dopolnjujemo z novimi. Cene ogledov se gibljejo med 1 in 2 €. Vsak uporabnik storitve televizije lahko storitev videoteke uporablja takoj, brez dodatnih administrativnih ali tehničnih preprek. Vse vsebine so na ogled na posebnem pod-portalu.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?