T-2 s TV funkcijami časovnega zamika na programih PRO PLUS-a tudi na mobilnih napravah

Naročniki storitve tv2go - T-2 televizije na mobilnih napravah, lahko odslej na svojih mobilnih napravah spremljajo tudi programe ponudnika PRO PLUS – POP, A Kanal, BRIO, KINO in OTO.

Prav tako lahko uporabljajo na teh programih funkcije časovnega zamika – ustavi, prevrti nazaj, ponovi…

 

 

Storitev tv2go je na voljo vsem naročnikom T-2 televizije. Programska shema tv2go je pogojena z naročniškim razmerjem, ki ga ima naročnik T-2 televizije. Tako lahko naročniki, ki imajo naročen programski paket L, spremljajo na tv2go kar 70 TV programov.

 

Posebno ugodnost so v T-2 za svoje naročnike pripravili v okviru promocijskega obdobja – med 1.4. in 30.4., ko lahko uporabniki tv2go, programe BRIO, KINO in OTO spremljajo tudi, če nimajo naročenih največjih programskih paketov. Slednje bo posebej razveselili starše, saj bo priljubljeni program OTO odslej z njimi kjerkoli in kadarkoli ga bodo potrebovali. Uporaba storitve je odvisna od dosegljivosti mobilnega oz. Wi-Fi signala in pogojena z uporabo na območju RS Slovenije. Aplikacija tv2go deluje na tabličnih računalnikih, mobilnih telefonih (IOS in Android) ter v okolju Windows (T-2 Agent).

 

Več o aplikciji tv2go in ponudbi:

http://www.t-2.net/ponudba/tv2go

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?