04 Apr 2013

T-2 s TV funkcijami časovnega zamika na programih PRO PLUS-a tudi na mobilnih napravah

Naročniki storitve tv2go - T-2 televizije na mobilnih napravah, lahko odslej na svojih mobilnih napravah spremljajo tudi programe ponudnika PRO PLUS – POP, A Kanal, BRIO, KINO in OTO.

Prav tako lahko uporabljajo na teh programih funkcije časovnega zamika – ustavi, prevrti nazaj, ponovi…

 

 

Storitev tv2go je na voljo vsem naročnikom T-2 televizije. Programska shema tv2go je pogojena z naročniškim razmerjem, ki ga ima naročnik T-2 televizije. Tako lahko naročniki, ki imajo naročen programski paket L, spremljajo na tv2go kar 70 TV programov.

 

Posebno ugodnost so v T-2 za svoje naročnike pripravili v okviru promocijskega obdobja – med 1.4. in 30.4., ko lahko uporabniki tv2go, programe BRIO, KINO in OTO spremljajo tudi, če nimajo naročenih največjih programskih paketov. Slednje bo posebej razveselili starše, saj bo priljubljeni program OTO odslej z njimi kjerkoli in kadarkoli ga bodo potrebovali. Uporaba storitve je odvisna od dosegljivosti mobilnega oz. Wi-Fi signala in pogojena z uporabo na območju RS Slovenije. Aplikacija tv2go deluje na tabličnih računalnikih, mobilnih telefonih (IOS in Android) ter v okolju Windows (T-2 Agent).

 

Več o aplikciji tv2go in ponudbi:

http://www.t-2.net/ponudba/tv2go

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam