T-2 storitve bodo delovale nemoteno

Družba T-2 sporoča, da je za stečajni postopek, ki ga je na podlagi sklepa z dne 5. 8. 2015 izdalo Višje sodišče v Ljubljani, izvedela šele danes, in sicer po objavi omenjenega sklepa na straneh AJPES.Odločitev Višjega sodišča v družbi T-2 ocenjujemo kot presenečenje, saj smo v družbi T-2 23. junija 2015 prejeli sklep Okrožnega sodišča v Ljubljani, da se predlog upnika DUTB v ponovljenem postopku zavrne.
 
Iz družbe T-2 še sporočamo, da bomo svojim naročnikom še naprej nemoteno zagotavljali storitve, zato uporabnikom T-2 storitev stečaj ne bo prinesel nikakršnih sprememb in na nadaljnje zagotavljanje storitev nima vpliva.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?