T-2 storitve bodo delovale nemoteno

Iz družbe T-2 sporočamo, da bo T-2 kot telekomunikacijski operater še naprej nemoteno zagotavljal storitve svojim naročnikom. Sklep o stečaju družbe, ki ga je danes sprejelo Okrožno sodišče v Ljubljani, uporabnikom T-2 storitev ne bo prinesel nikakršnih sprememb in na nadaljnje zagotavljanje storitev nima vpliva.Odločitev sodišča v družbi T-2 ocenjujemo kot presenečenje, saj smo med postopkom dokazali, da podjetje ni insolventno in izpolnjuje vse ukrepe, skladne s sNFP.
 
Danes ima družba T-2 že več kot 175.000 naročnikov in več kot 300 zaposlenih. Družbeniki T-2 se bodo zoper ta sklep sodišča pritožili, javnost pa bo o vseh nadaljnjih postopkih ustrezno obveščena.
 
T-2, Služba za odnose z javnostmi
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?