T-2 storitve za upokojence

Ker vemo, da tudi v tretjem življenskem obdobju, ko smo najbolj zaposleni, uspemo najti čas za telekomunikacijske storitve, smo za vse vas, Seniorje, pripravili poseben popust.

Akcija Senior* omogoča 15% popust na osnovno mesečno naročnino paketov T2, T3 ali T4 ali paketov mobilne telefonije za vedno. Popust velja do konca trajanja naročniškega razmerja. Popust akcije Senior velja tudi za obstoječe naročnike in se izključuje z ostalimi akcijami T-2. Akcija velja do 31.12.2016 oz. do preklica.

Vse kar potrebujete, da lahko uveljavite ugodnosti je, da nam pošljete kopijo izkaznice upokojenca ali kopijo pokojninskega odrezka, na elektronski nalov info@t-2.net . Lahko pa nas tudi obiščete v kateri izmed naših poslovalnic.

 

AKCIJA SENIOR se z  29.2.2017 zaključuje in je ni moč več naročiti.
 

*Akcija Senior velja za nove in obstoječe T-2 naročnike novih T2, T3 in T4 paketov (internet, televizija, fiksna ali mobilna telefonija) ali paketov mobilne telefonije z mesečno naročnino ob predložitvi pokojninskega odrezka ali upokojenske kartice. Ob sklenitvi naročniškega razmerja za T2, T3 ali T4 pakete, ali mobilnega paketa z mesečno naročnino naročnikom v sklopu akcije Senior pripada 15% popust na osnovno paketno naročnino, ki velja do konca trajanja naročniškega razmerja ali do spremembe T-2 naročniškega paketa. Za več informacij, cenike, pogoje paketne ponudbe in splošne pogoje poslovanja obiščite našo spletno stran (www.t-2.net) ali pokličite brezplačno telefonsko številko 064 064 064. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe in tiskarskih napak. Akcija velja do do preklica. Popusti akcije Senior se izključujejo z ostalimi akcijami T-2.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?