T-2 tudi v maju pozitivno

V maju višji prihodki od prodaje in nove storitve v juniju. Družba v skladu z NFP ustvarja pozitivni denarni tok.


T-2, ki je od začetka januarja v postopku prisilne poravnave, je tudi v mesecu maju ustvaril pozitivni denarni tok. Družba je realizirala 4.030.741 EUR čistih prihodkov od prodaje, kar je 0,6% več kot meseca aprila. Še posebej opazen je bil porast prihodkov v poslovni prodaji, kjer so se povečali za 3,7% v primerjavi s preteklim mesecem.

 

Ker je družba v mesecu maju izvajala načrtni izklop neplačnikov, je število naročnikov upadlo. EBITDA je v mesecu maju znašal 784.551 EUR, v aprilu pa 794.216 EUR. Povprečni EBITDA v prvih petih mesecih 2011 je za 2,7 krat višji od povprečno doseženega v letu 2010 ter je v petih mesecih leta 2011 za 15% presegel realiziranega v celotnem letu 2010.

 

V mesecu juniju so v podjetju nadaljevali z intenzivnejšimi trženjskimi akcijami, tako so ponovno pričeli s prodajo mobilnih paketov, ki že vključujejo vrhunske telefonske aparate, pripravili pa so tudi nov paket, ki celoten splet storitev – internet, telefonijo, mobilno telefonijo in televizijo, ponuja že za 27,90 EUR.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?