12 Jun 2014

T-2 TV časovne funkcije tudi na nogometnih tekmah ponujajo več!

Ob letošnjem svetovnem prvenstvu v nogometu je T-2 za svoje TV naročnike pripravil posebno priročno funkcijo, s pomočjo katere bodo lahko uporabniki preskakovali med najpomembnejšimi dogodki na posamezni tekmi.Storitev TOP dogodki, ki je del redne ponudbe storitve TV funkcije časovnega zamika, označuje najpomembnejše dogodke posamezne tekme, med katerimi lahko preskakujemo z ukazom preskok nazaj. Zaznamki na časovnici tako označujejo dosežene gole, pomembne priložnosti, nenavadne poteze, pa tudi sodniške odločitve ter rdeče kartone.
 
Janez Štravs, v T-2 vodja službe za razvoj, pojasnjuje: »Storitev je še posebej primerna za letošnje svetovno prvenstvo, saj bodo številni navdušenci tekme spremljali v časovnem zamiku. Še posebej to velja za tekme, ki bodo na sporedu pozno ponoči in si jih bodo ljubitelji nogometa ogledali zjutraj. Ogled tekem bo tako hiter in povsem enostaven,  saj si bo mogoče vse najpomembnejše trenutke tekme ogledati le z nekaj kliki na daljinskem upravljalniku.«
 
T-2 TV funkcije časovnega zamika si lahko naročijo naročniki T-2 televizije, delujejo pa tudi na T-2 tv2go. Mesečna naročnina z vračunanim DDV znaša 3,99 EUR pri T-2 paketnih storitvah in 4,99 EUR pri naročeni samostojni TV storitvi. Naročite jo lahko preko TV vmesnika ali preko servisnih strani. Uporaba funkcij je preprosta. Za vse T-2 naročnike smo pripravili posebno ugodnost, saj bo prvi mesec za vas ta storitev brezplačna.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam