T-2 ugodnosti za upokojence - Akcija Senior

Nikoli ni prepozno, da nadgradimo svoje znanje pri uporabi telekomunikacijskih storitev. Z uporabo interneta hitreje najdemo iskane informacije, prevladali so pametni telefoni, ki nam ponujajo ogromno aplikacij za lažjo komunikacijo in še mnogo več. S tem namenom smo za naše zveste senior naročnike pripravili 10% popust na osnovno mesečno naročnino vseh T-2 stacionarnih in mobilnih paketov, ki ga lahko koristite do konca trajanja naročniškega razmerja.

Za uveljavljanje ugodnosti nam pošljite kopijo upokojenske izkaznice ali pokojninskega odrezka na elektronski naslov info@t-2.net ali pa obiščete vam najbližjo T-2 poslovalnico.

 

 

*Akcija Senior velja za nove in obstoječe T-2 naročnike novih T2, T3 in T4 paketov (internet, televizija, fiksna ali mobilna telefonija) ali paketov mobilne telefonije z mesečno naročnino ob predložitvi pokojninskega odrezka ali upokojenske kartice. Ob sklenitvi naročniškega razmerja za T2, T3 ali T4 pakete, ali mobilnega paketa z mesečno naročnino naročnikom v sklopu akcije Senior pripada 10% popust na osnovno paketno naročnino, ki velja do konca trajanja naročniškega razmerja ali do spremembe T-2 naročniškega paketa. Za več informacij, cenike, pogoje paketne ponudbe in splošne pogoje poslovanja obiščite našo spletno stran (www.t-2.net) ali pokličite brezplačno telefonsko številko 064 064 064. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe in tiskarskih napak. Akcija velja do preklica. Popusti akcije Senior se izključujejo z ostalimi akcijami T-2.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?