T-2 UMTS: mednarodni roaming operativen

Strokovnjaki operaterja, ki nam pogodbeno omogoča gostovanje v tujini, so potrdili odpravo tehničnih težav pri mednarodnem gostovanju v 600 omrežjih v 182 državah.


Ugotovili pa smo, da je za normalno delo gostovanja potrebna menjava SIM kartic, ki so bile izdane pred 9.9.2008. Zato naročnike s starejšimi karticami naprošamo, da se pred odhodom v tujino oglasijo v eni poslovalnic T-2 ter si brezplačno zamenjajo svojo SIM kartico z novo, ki mednarodno gostovanje omogoča.

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?