T-2 uvedel Videoteko

Podjetje T-2 je 26. februarja vsem svojim naročnikom televizije po celotni Sloveniji vključilo novo storitev videa na zahtevo - Videoteko. – Nabor zvrsti, žanrov in filmov se bo nenehno dopolnjeval. – Cena izbrane vsebine je med 1 € in 2 €. – Dodatna oprema ni potrebna.

 

Tako vsi naročniki T-2 televizije na celotnem ozemlju Republike Slovenije že od 26. februarja uporabljajo novo storitev – Video na zahtevo, ki smo jo pri T-2 poimenovali Videoteka. Uporaba Videoteke je enostavna, naročniki preprosto sledijo novemu, uporabniško prijaznemu vmesniku, pri tem pa ne potrebujejo nove opreme (npr. novega set-top boxa). Trenutno naročniki T-2 televizije in vsi tisti, ki bodo to postali, izbirajo med filmi, serijami in drugimi vsebinami, nabor filmov, zvrsti in žanrov pa se bo nenehno dopolnjeval in širil.

Cene posameznih vsebin, ki so opremljene z Dolby Digital 5.1 ali DTS zvočno tehniko, se gibljejo med 1€ in 2 €. Naročnik si lahko v obdobju 24 ur od nakupa izbrano vsebino ogleda poljubno krat. Storitev Videoteke je na voljo brez naročnine in drugih dodatnih stroškov, naročniki televizije T-2 Videoteko lahko začnejo uporabljati takoj.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?