06 Feb 2013

T-2 v Mariboru na novi lokaciji v Hotelu City v središču mesta

V januarju smo odprli naš novi T-2 prodajni center v Mariboru,  v poslovnem delu Hotela City Maribor, na Ulici Kneza Koclja 22.Na 125 kvadratnih metrih razstavno-prodajnih površin naročnikom ponujamo vse naše storitve fiksne in mobilne telefonije, televizije in interneta, uporabnikom pa omogočamo tudi ugoden nakup dodatne opreme iz našega prodajnega programa.

 

V novem T-2 prodajnem centru vas pričakujejo naši T-2 svetovalci, ki vam bodo pomagali z informacijami o aktualni ponudbi paketov ter urejali vso potrebno dokumentacijo za sklenitev naročniškega razmerja. S strokovnimi nasveti vam bodo olajšali izbiro prenosnih telefonov, tablic, televizijskih sprejemnikov, hišnega kina ter računalniške opreme. T-2 prodajni center bo ob delovnikih odprt od 8. do 18. ure, ob sobotah pa od 8. do 12. ure.

 

Skrb za poslovne naročnike je prevzela ekipa naših izkušenih prodajnih strokovnjakov, ki bo podjetjem predstavila vse cenovne in druge ugodnosti, ki jih prinaša naročnina na izbrane T-2 storitve. V T-2 smo namreč že v lanskem letu poskrbeli za nadaljnjo širitev lastnega omrežja, tako da so tako za gospodinjstva kot poslovne uporabnike naše storitve še dostopnejše. T-2 storitve tako že ponujamo na lastnem širokopasovnem omrežju na območju Koroške, Slovenske Bistrice in Slovenskih Konjic, v letošnjem letu pa jih bomo širili tako na Štajerskem kot tudi v drugih slovenskih regijah.

 


Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam