T-2 v prvem četrtletju 2012 s pozitivnim poslovnim izidom iz poslovanja

T-2 je v prvem četrtletju letošnjega leta po uspešno potrjeni prisilni poravnavi in z novimi lastniki posloval v skladu s predvidenimi načrti in dosegel pozitivni izid iz poslovanja. Skupno število priključkov je preseglo 139.000.
 V prvih treh mesecih letošnjega leta je družba T-2 ustvarila za 13,2 milijona EUR prihodkov in poslovanje zaključila uspešno v okviru zastavljenih ciljev. EBITDA je dosegel vrednost 3,7 milijona EUR, kar je za 889 tisoč EUR oziroma 32 odstotkov več od ustvarjenega v primerljivem lanskem obdobju. Poslovni izid iz poslovanja (EBIT) se je iz negativnega iz leta 2011 dvignil na 333 tisoč EUR v prvih treh mesecih letošnjega leta.

Število naročnikov se je v prvih treh mesecih povečalo za 3,5 odstotka. Največjo rast števila naročnikov so zabeležili na mobilnem omrežju, kjer se je število naročnikov povečalo za 9,5 odstotka.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?