07 Apr 2015

T-2 z nacionalnim mobilnim gostovanjem odslej pri družbi Telekom Slovenije

Družba T-2 bo od 8. aprila 2015 dalje svojim naročnikom zagotavljala storitve T-2 mobilne telefonije z gostovanjem pri nacionalnem ponudniku, družbi Telekom Slovenije. Prehod na novega ponudnika bo praviloma nemoten, uporabnikom priporočamo prilagoditev nastavitev telefona.Družba T-2 se je po treh letih odločila za zamenjavo  ponudnika storitev nacionalnega mobilnega gostovanja. Z letošnjim aprilom je tako sklenila dogovor z družbo Telekom Slovenije, s čimer bo naročnikom T-2 mobilne telefonije še naprej zagotavljala kakovostno pokritost signala na slovenskem trgu.
 
Prehod na novega ponudnika nacionalnega gostovanja bo za naročnike T-2 mobilne telefonije praviloma nemoten. V izogib morebitnim težavam, uporabnikom priporočamo prilagoditev telefonskih in drugih mobilnih naprav na dvojni način gostovanja in samodejni način izbire operaterja. Vsem uporabnikom se opravičujemo za morebitne nevšečnosti, povzročene z menjavo ponudnika in se jim obenem zahvaljujemo za njihovo razumevanje.
 
Vojko Šiler, predsednik poslovodstva družbe T-2, je ob sklenitvi nove pogodbe za nacionalno mobilno gostovanje poudaril: »Dogovor z družbo Telekom Slovenije našim naročnikom zagotavlja odlično pokritost z mobilnim signalom, kakovostne mobilne storitve in nadaljnji razvoj naših mobilnih paketov po meri naročnika. Razvoj T-2 mobilne telefonije je namreč ena izmed naših prioritet in pomemben segment našega poslovanja. V T-2 nenehno beležimo rast mobilnih naročnikov. Še posebej pa smo uspešni pri prodaji paketov T4 z vsemi prednostmi fiksno – mobilne konvergence. Z družbo Telekom Slovenije sodelujemo na več področjih, tudi pri zagotavljanju storitev preko bakrenih in optičnih priključkov, zato se nadejamo uspešnega poslovnega sodelovanja tudi v prihodnje.«
 
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam